Hitta oss online:

Dr Extenda – Omdömen, Verkan, Innehåll, Pris och Var den kan Köpas

photo tv

Finns det kosttillskott, som skulle kunna kombinera två funktioner: förebygga erektil dysfunktion och penisförstoring? Tills nyligen var det inte så självklart, men så hittade vi Dr Extenda - ett preparat, vars verkan är lovande. Tillverkaren skall säkerställa att hans nya produkt ska kunna eliminera orsakerna till låg libido, vilket gör att man kan ha mer glädje av sex och därmed förstora sin penis, som kommer att påverka att upplevelserna blir starkare och intensiteten av orgasmer. Vi beslutade att se om de utlovade effekterna är möjliga att uppnå med Dr. Extenda. Men innan du använder dessa piller, vara noga med att läsa vår recension!

Dr Extenda – verkan

Ett kosttillskott som gömmer sig bakom namnet Dr Extenda finns i form av tabletter som bör tas två gånger om dagen, för att uppleva de första tillfredsställande resultaten. Tillverkaren marknadsför sin topp produkt som ett botemedel som kan avvärja problem med impotens och liten storleken på penis.

Hur fungerar Dr Extenda?

 • Ökar libido och förbättrar uthålligheten, så du kan älska längre och oftare,
 • Ger energi, som du säkerligen kommer att utnyttja i sängkammaren..
 • Gör penisen längre och tjockare – till och med 1,7 cm!

  Enligt tillverkaren ger medlet mycket mer intensiva orgasmer, så att alla, även de blygaste männen, kommer vilja ha mer. Produkten förbättrar blodcirkulationen till penis och bidrar till ökad spermieproduktion och större utlösningar. För dessa och andra positiva effekter ansvarar en speciellt utarbetad formel med ingredienser.

  Dr Extenda – innehåll

  Bland ingredienserna i tabletterna för potens Dr Extenda finner vi inte några syntetiska ämnen, endast växtextrakt, som anses inom naturlig medicin att vara botemedel för att bekämpa symptomen på låg libido. Man har använt tre naturliga extrakt.

  Sammansättningen av tabletterna för erektion Dr Extenda:

 • Damiana bladextrakt ett naturlig afrodisiakum som ökar blodtillförseln till penis. Det ökar libido och förhindrar för tidig utlösning.
 • Granatäpplextrakt – ökar sexlusten och stärker erektionen.
 • Extrakt från bockhornsklöver – leder till en ökning av testosteron i den manliga kroppen. Ökar sexlusten samt underlättar att få stånd

  Slutsatsen är en – produktens innehåll är naturligt och när de tillämpas i enlighet med tillverkarens rekommendationer, kommer preparatet att visa sig vara helt säkert. Det är dock värt att tillägga, att producenten kan ha berikat tabletterna Dr Extenda med ytterligare ingredienser, som uppskattas i kampen med erektil dysfunktion.

  Dr Extenda – Pris och Var den kan Köpas

  Produkten är helt otillgänglig på apotek. Det kan endast köpas på den officiella hemsidan och vi rekommenderar också att köpa från denna källa, eftersom det garanterar pålitlighet och att man får en fullständig och originell produkt. En förpackning med tabletter kostar 185 zl och innehåller 30 kapslar. Du kanske vill ha detta i åtanke, eftersom effektiviteten av produkten är ganska låg och om du planerar att använda dessa piller i minst en månad, bör du köpa minst 2 förpackningar.

  Tyvärr enligt information som vi fått, har tillverkaren av tabletterna för erektion Dr Extenda inte har lämnat en pengarna tillbaka- aranti om du är missnöjd med resultaten av användningen. Med hänsyn till ovanstående bör du kanske tänka igenom ditt val, eftersom i denna prisklass hittar du billigare och effektivare preparat. Dessa inkluderar välkända och uppskattade sedan många år Member XXL.

  Dr Extenda – omdömen

  I allmänhet är recensionerna av Dr Extenda är bra, men det finns ingen brist på grupp av killar som hävdar att denna produkt fungerar minimalt eller inte fungerar alls och priset är inte adekvat till preparatets kvalitet. Dr Extenda är dock nytt på marknaden för kosttillskott mot erektion och få människor har testat dess effekter.

  Här är några av de omdömen som finns på Internet:

  Dr. Extenda är bra tabletter för potens, men när du köper måste du vara beredd på att du behöver minst två förpackningar för att uppleva de första effekterna. Bra produkt, men priset tycker jag är för högt. — Linus

  Jag köpte dessa piller, eftersom jag sedan länge ej har sex med min fru De första effekterna märkte jag efter ungefär en månad. Tabletterna ökar sexlusten lite, men de effekterna som beskrivs av producenten upplevde jag inte. -Martin

  Vad är det bästa sättet som ökar libido?

  Om du letar efter ett effektivt medel som gör att du kan släppa fri den sexuella energi, förbättra libido och öka storleken av din penis, så rekommenderar vi att du använder Member XXL. Det är ett kosttillskott som är billigare än Dr Extenda och definitivt effektivare, eftersom en förpackning tillräckligt för en månads användning.

  En rik formel av ingredienser som ingår i produkten Member XXL ger glädje och penis förstoring. Vad hittar vi i produkten? Endast naturliga extrakt: l-arginin, bockhornsklöver extrakt, såg palmetto extrakt, tribulus terrestris, extrakt från schisandra chinensis (fjärilsranka), koreansk ginseng och piperin. Alla dessa ingredienser gör att lusten för sex ökar, förbättra din sexuella förmåga och storleken på penisen blir större!

  För mer information, kolla sidan www.memberxxl.se

  Varför är det värt att välja Member XXL?

 • Produkten ökar libido, sexuell aptit och ger vitalitet.
 • Det ökar blodflödet till penis, vilket garanterar omedelbar och stor hård erektion.
 • Större och mer frekvent erektion gör att penisen alltid är redo för sex. Förstoringseffekten av penisen är hållbar.
 • Denna produkt reducera underskott som bidrar till förekomsten av erektil dysfunktion.
 • 100% naturlig sammansättning, som inte ger biverkningar.
 • Testad och effektiv formel i Member XXL garanterar att du inte kommer att hitta en annan så bra produkt.

  MEMBER XXL - BESTÄLL NU

  Funderar du på, vad du ska köpa: Member XXL eller Dr Extenda? Satsa på beprövade botemedel, betrodd av miljontals män. Välj Member XXL